Falusi turizmus ingatlanvásárlás pályázattal.

Tisztelt Materal!

Technológiai fejlesztés pályázat érdekel, a vállalkozásom Heves megyében található (Andornaktálya a település), úgy hallottam, hogy 70%-os támogatást biztosít a GINOP pályázatban. A beruházás 10 M forint lenne.

Andornaktályán van egy eladó ingatlan nagyon jó helyen, falusi turizmusra tökéletes. Az ingatlant kb. 10 millió Ft-ért tudnánk megvenni, ez kb. telek ár, hiszen az ingatlan nem alkalmas tevékenység folytatására.
Lebontatnánk az egészet, és egy apartman komplexumot építtetnénk rá, falusi turizmus fellendítésére, Andornaktályán nincs egyetlen ilyen jellegű szálláshely sem. A környék nagyon szép, közel van Egerhez, és nagyon jó túra útvonalak is elérhetők.
Működhet ennek a teljes költségvetésére a 10% önerő, 45% támogatás, 45% hitel konstrukció?
A teljes beruházásunk kb. 80 millió Ft lenne.
A még nem futó, VP pályázati lehetőségek keretében ilyesmi megoldható lenne? - ha igen, mekkora önrésszel és támogatással?

A falusi turizmus jövőre érkezik valószínűleg!

Tisztelt Érdeklődő!

Andornaktálya nincs rajta a szabad vállalkozási zóna listán, így ott nem lehet pályázni most a GINOP pályázaton.

Falusi turizmus idén, 2015-ben biztosan nem várható, talán jövőre. A Vidékfejlesztési Program kézikönyve nem tér ki a turizmusra ezért pontos adatot nem tudunk szolgáltatni, ezzel meg kell várni a pályázatok nyitását.

Annyit azért előrebocsájthatok, hogy ingatlanvásárlás költsége valószínűleg nem lesz beépíthető turisztikai pályázatba.