×

Figyelmeztető üzenet

This form is improperly configured. Contact the administrator.
Tudatos vásárlás

Csalás elleni felhívás - Vigyázzon!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Olvasónk!

MATERal Csoport, 2023. február 8.

Felhívjuk figyelmét, hogy vállalkozásunk nevével és egyéb adataival csalók visszaélnek!

Tudomásunk szerint a Jófogas honlapon és a Facebookon mobilházakat hirdetnek, valamint ál webshopon keresztül termékeket kínálnak eladásra.

A MATERal Group Kft. soha nem végzett ilyen irányú tevékenységet és ilyen tevékenységen alapuló számlát sem bocsátott ki!

A magunk részéről eddig kétszer tettünk feljelentést a rendőrségen, kérjük, Ön is hasonlóképpen járjon el, ha csalásra gyanakszik!

Minden esetben győződjön meg az eladó hitelességéről:

  • amennyiben honlapon, vagy webshopon keresztül vásárolna, ellenőrizze az adott oldal címét, url-jét. Az átverős oldalak nem használnak hagyományos kiterjesztést. Például .online vagy .infonet a végződésük a hagyományos .hu vagy .com vagy .eu helyett.
  • ellenőrizze, hogy a honlap rendelkezik-e impresszummal! Ha nincs impresszum, kerülje el a honlapot, mert valószínűleg csalók üzemeltetik!
  • az adatokat vesse össze az Igazságügyi Minisztérium ingyenesen használható adatbázisával: www.e-cegjegyzek.hu - a tárolt cégkivonaton tudja ellenőrizni ezeket
  • minden cégnek szerepel(nek) a fenti adatbázisban a hivatalosan bejelentett bankszámlaszáma(i) - ha ez nem egyezik a kapott számlán szereplő bankszámlaszámmal, akkor ne utaljon semmilyen összeget!
  • ha az eladó üzletvitelszerűen végzi tevékenységét, de nincs honlapja, gyanúra ad okot!
  • végezetül: ami túl olcsó, az gyanús!

Vállalkozásunk Európai Uniós pályázatírással, projektmenedzsmenttel foglalkozik immáron 13 éve. Ha vállalkozása vissza nem térítendő támogatásra pályázna, forduljon hozzánk továbbra is bizalommal!

Lovász Lajos
ügyvezető
MATERal Group Kft.