Szoftverfejlesztés pályázattal + eszközbeszerzés

×

Figyelmeztető üzenet

This form is improperly configured. Contact the administrator.

Tisztelt Pályázatíró!

Elsősorban webshophoz és folyamatmenedzsmenthez kapcsolódó fejlesztések vannak tervben a vállalkozásunknál az elkövetkezendő 1-12 hónapra tervezve.

Az alábbiak szerint

  • Webshop-ban szinte bármilyen fejlesztés, ami a felhasználók számára látható szóba jöhet, ez lehet design is. Ez lehet termékfejlesztésként is, mivel ez egy egyedülálló platform, úgymond ez az egyik “termékünk” amit az első pályázatunk szerint fejlesztettünk.
  • A gyártás folyamatát irányító bérlős szoftverek beszerzése, illetve egyedi fejlesztés is tervezett. Ez a gyártás során készletkezelést, folyamatmenedzsmentet jelent.
  • Tervezünk marketinghez köthető egyedi fejlesztéseket is, ez külső rendszereket kötne össze marketingszoftverekkel, illetve bérlős marketing szoftvereket fogunk (továbbra is) igénybe venni. 

Eszközbeszerzés is érdekelne majd, gépeket szeretnénk venni termeléshez.

Tisztelt Cégvezető!

A K+F pályázatokon sajnos már kinyilvánított tény, hogy szoftverfejlesztéseket nem kívánnak támogatni. (Csak kézzelfogható, technológiai-műszaki fejlesztésnek minősülő innovatív ötleteket, prototípusok létrehozását támogatják.)

Szoftverek vásárlására és termelő gépek beszerzésére lehet pályázni, pl. a GINOP 1-es prioritás kiírásain. (Kapacitásbővítés, Termelési kapacitásbővítés, Kapacitásbővítés kombinált hiteltermék keretében).