×

Hibaüzenet

Warning: Invalid argument supplied for foreach() element_children() függvényben (/materal/includes/common.inc 6594 sor).
Ingatlanvásárlás, építés pályázat

Ingatlanvásárlás pályázat 2017

Ingatlanvásárlás és építés pályázat indul 20-70% támogatással országszerte - Budapesten is!

Káposztás János, 2017. augusztus 9.

Kizárólag üzleti célú ingatlan számolható el a pályázatban. 
A pályázót munkahelyteremtésre kötelezik minden megítélt 1,5 M forint után 1 munkahelyet kell létrehozni. (A 1,5 millió forint feljebb srófolható, ha valaki regisztrált, vagy tartósan regisztrált munkanélkülit vesz fel).

Pályázható: ingatlanvásárlás, ingatlan építés, eszközbeszerzés.

A támogatási százalékokat régiónként itt tudja megtekinteni (Budapest és Pest megye, a felsoroltakon kívül mikro - és kisvállalkozások esetében 20%).

Egy példa: 12 M forintos beruházás esetén, ha a támogatás a régió szerint 50%-ra jön ki, akkor a vissza nem térítendő támogatás 6 M forint lesz. Ezért 1,5 M forintonként új munkahelyet kell teremteni, tehát a 6 M forint támogatáshoz 4 új munkahelyet kell rendelni. 
Ez változhat, ha tartósan regisztrált munkanélkülit alkalmaz a pályázó, ez esetben + 800 ezer forinttal növelhető a 1,5 millió - ekkor 2,3 M-val lehet számolni, és elegendő 3 ember. Ha fejlesztendő járásban valósul meg a pályázat, akkor további 500 ezer forinttal növelhető személyenként az összeg. Ez a maximum is: 2,7 M forint.