×

Figyelmeztető üzenet

This form is improperly configured. Contact the administrator.
Falusi turizmus pályázat 2017

Falusi turizmus pályázat 2017

~ 35 milliárd forintos kerettel 2017. májusában elindult a Falusi turizmus pályázat. Új szálláshelyet lehet létrehozni, meglévő házat átalakítani, szabadidősportot bevezetni, és más egyéb, nem mezőgazdasági tevékenységet elindítani.

Káposztás János, 2017. május 31.

Falusi turizmus pályázat - ki indulhat?

Sok változáson ment keresztül a pályázati kiírás, jelenleg mezőgazdasági vállalkozók (őstermelők, egyéni vállalkozók, kft.-k stb.) pályázhatnak minimum 1 éves múlttal. 

A falusi turizmus mellett lehet még másra is pályázni?

Igen. Lehetőség van új tevékenységet elindítani, amelynek gyártáshoz, kézművességhez kell kapcsolódnia. Sok választási lehetőség van, itt lehet böngészni a támogatható tevékenységek között.

Mi kell ahhoz, hogy indulhasson valaki a falusi turizmus pályázaton?

Ha a vállalkozás megfelel a kritériumoknak (mezőgazdasági 1 éves múlt a támogatható településen), akkor az első lépés a tervezés. Össze kell szedni, mit szeretne végrehajtani (építés, eszközbeszerzés), és ha konkretizálódott az elképzelés, ezekre össze kell gyűjteni az árajánlatokat. Építés esetében tervezési dokumentáció és építési árajánlat, eszközbeszerzés esetében minden eszközről tételes árajánlat szükséges.

Meddig nyújtható be?

2019. május 14.

Melyik településen lehet indulni falusi turizmus pályázaton?

10 ezer fő alatti települések listája

10 ezer fő fölötti, csak külterülettel

Balatoni települések