×

Figyelmeztető üzenet

This form is improperly configured. Contact the administrator.

Eszközbeszerzés telephelyfejlesztéssel kombinálva 2014

Tisztelt Materal!

Geldmárk András, 2014. április 22.

Tisztelt Materal!

Ez úton szeretném tanácsukat, illetve segítségüket kérni telephelyfejlesztés illetve eszközbeszerzési pályázatok benyújtása érdekében. A XVI. kerületben, több mint 15 éve működő családi mikrovállalkozásunkat képviselem. Saját telephelyünk fejlesztése, illetve eszköztárunk frissítése lenne célunk annak érdekében, hogy a jelenlegi törzsvásárlóink elvárásait minél magasabb színvonalon tudjuk kielégíteni illetve lépést tudjunk tartani a multinacionális cégek által biztosított technikai és esztétikai kihívásoknak.
Elsődleges célunk, élelmiszer üzletünk bejárati és belső vásárlói terének teljes felújítása, illetve jelenlegi berendezések lecserélése illetve fejlesztése.
Segítségüket, tanácsukat előre is köszönöm!

Tisztelt Pályázó!

2014-ben is várható, hogy nyitna a pályáztok Budapesten, azonban valószínűleg ebben a térségben alacsonyabb lesz a támogatások intenzitása. Véleményünk szerint 10-30% vissza nem térítendő támogatásra lehet számítani. 

Az üzlet felújítása a telephelyfejlesztés témakörbe tartozik, ez minden további nélkül szerepelhet majd az elszámolható költségek listájában. Az eszközbeszerzés, a berendezések lecserélése is támogatható, akár kombinálva a telephelyfejlesztéssel

Előreláthatólag május-júniusban fogunk többet megtudni a pályzati tervezetekről, addig türelmét kérjük. 

Üdvözlettel: Materal